Nettsiden vår blir snart enda bedre

Akkurat nå jobber vi med noen tekniske forbedringer av nettsiden vår. Dette kan bety at kjøp av forsikring, melding av skade og Min side/Min bedrift ikke fungerer som de skal.
Ingen grunn til panikk  – du vil snart kunne bruke hele nettsiden vår som normalt igjen.

Vi har fått henvendelser fra kunder som har mottatt e-poster om refusjon av et beløp på en gammel forsikringsfaktura. Disse e-postene er svindelforsøk. Vi oppfordrer alle om ikke å klikke på lenkene i disse e-postene og om å slette e-postene umiddelbart. 

Samarbeidsavtale mellom Tryg og Elkonor med høy effekt

Baard-Espen Hansen i Elkonor er svært glad for det nye samarbeidet med Tryg som gir alle medlemmene tilgang til en fordelaktig avtale.

Tryg og Elkonor går sammen om en høyspent samarbeidsavtale. Nå kan 190 medlemsbedrifter med til sammen 3600 ansatte i elektrikerbransjen glede seg over en skreddersydd forsikringsavtale med Tryg.


– Vi er veldig glade for å ha fått til et godt samarbeid med Tryg. Vi har laget en attraktiv og relevant forsikringsavtale som passer til nettopp våre medlemmer, sier Baard-Espen Hansen, daglig leder i Elkonor.

Som landsdekkende elektrikerkjede, har det vært viktig for Elkonor å finne et forsikringsselskap som er lett å få tak i for medlemsbedriftene uansett hvor i landet de holder til, og gjør det enkelt for bedriftene å være kunde.

– Nå får vi samlet alle forsikringene våre medlemmer trenger på ett sted. Det betyr enklere oversikt som igjen kan føre til mange besparelser fordi det blir enklere å se om man har noen forsikringer man kan kutte andre steder, poengterer Hansen.

 

Relevante fordeler

Et samarbeid skal bety gode fordeler for medlemmene. Men fordeler er nødt til å være relevante for at de skal ha verdi. Derfor har Elkonor fått forhandlet inn fordeler som virkelig kommer Elkonor sine medlemmer til gode.

– Nå får hver medlemsbedrift gratis yrkesskadeforsikring til fem lærlinger. I tillegg vet vi at mange er avhengige av firmabilen, og derfor har vi på den beste bilforsikringen fått inn gratis leiebil fra dag én om firmabilen må på verksted, sier Hansen og legger til:

– For oss har det også vært viktig å ta helsen på alvor. En fordel vi håper mange får nytte av, er gratis legehjelp på mobilen. Med denne avtalen kan våre medlemmer raskt få hjelp uansett hvor de er så lenge de har mobiltelefonen med seg. Som håndverker på farten betyr dette mye, slår Hansen fast.

 

Fakta: Dette er noen av fordelene i samarbeidsavtalen

  • Gratis tilgang til Tryg Legehjelp (online lege)

  • Gratis yrkesskadeforsikring for inntil 5 lærlinger

  • Ekstra god pensjonsavtale

  • Ubegrenset antall dager med leiebil mens bilen repareres

     

Les mer om forsikringen

 

Samarbeid bygget på felles verdier

Et godt samarbeid starter med noen verdier man kan enes om. I dette tilfellet er Tryg og Elkonor et godt eksempel på at felles verdier gjør det enklere å lage en god avtale.

– Elkonor og Tryg har mange av de samme verdiene som handler om tillit, pålitelighet, kompetanse og våre forpliktelser til bærekraftig drift.

– Vi har allerede medlemsbedrifter som er forsikret i Tryg. De har gitt gode skussmål, og har gjort det enklere for oss å inngå samarbeid når vi vet at Tryg leverer, ikke bare på avtalen, men når skaden skjer. For det er først da vi vet hva et forsikringsselskap leverer.

 

En viktig partner for Tryg

Tryg er også veldig fornøyd med å få Elkonor med på laget. Det bekrefter Camilla Nikolaysen Øien som er partneransvarlig i Tryg.

Camilla Nikolaysen Øien er glad for å samarbeide med Elkonor.

– Når vi ser etter mulige partnere er det flere viktige punkt som vi må kunne huke av. Det må være partnere som deler vårt syn på kvalitet og tillit. Elkonor er sånn sett en drømmepartner. Nå gleder vi oss til å ta i mot alle medlemsbedrifter i Elkonor som ønsker seg en skikkelig god avtale på forsikringene sine. 

 

Sjekk alle detaljene i avtalen her